Steller's Jay

The Steller's Jay viser mye regional variasjon i hele sitt utvalg. Svartbrunhodede fugler fra nord blir gradvis blåere lenger sør. Steller's Jay har en tynnere regning og lengre ben enn Blue Jay og har en mye mer uttalt topp. Hodet er svartbrunt med lyseblå striper på pannen. Denne mørke fargen viker fra skuldre og nedre bryst til sølvblå. Primærene og halen er rikblå med mørkere sperring.





Bilde av Steller's Jay har fått lisens under Creative Commons Attribusjon - Del likt .
Opprinnelig kilde : http://www.naturespicsonline.com/photos/5505?q=jay (versjon med høyere oppløsning oppnådd i korrespondanse med eieren av nettstedet)
Forfatter : Alan D. Wilson, www.naturespicsonline.com Tillatelse (Gjenbruk av denne filen) http://www.naturespicsonline.com/copyright 'Dette nettstedet inneholder gallerier der vi deler bildene våre med deg fra steder som vi har funnet å gi rikelig med fotografiske muligheter . Hvis du finner noen av bildene du liker, er du velkommen til å laste ned og bruke dem til hvilket som helst formål, med forbehold om at bruken av dem er i samsvar med copyright-reglene som gjelder Attribution-Share Alike 3.0 Unported som beskrevet av Creative Commons i deres offentlige lisens. Vi fotograferer kun for vår personlige glede, og med det spesifikke unntaket for kreditttildeling, har vi ikke tenkt å selge eller hindre distribusjon av produksjonen vår. '

Steller's Jay er klassifisert som minste bekymring. Kvalifiserer ikke for en mer utsatt kategori. Utbredt og rikelig med taxa er inkludert i denne kategorien.

Steller's Jay (Cyanocitta stelleri) er en jay innfødt i det vestlige Nord-Amerika, nært knyttet til Blue Jay som finnes i resten av kontinentet, men med et svart hode og overkropp. Det er også kjent som Long-crested Jay, Mountain Jay og Pine Jay. Det er den eneste crested jay vest for Rocky Mountains. The Steller's Jay viser mye regional variasjon i hele sitt utvalg. Svartbrunhodede fugler fra nord blir gradvis blåere lenger sør. Mer

Steller's Jays er mest lik Blue Jay of the East, men det er veldig lite rekkeviddeoverlapping mellom disse to artene. Steller's Jay's sotede hode skiller det raskt fra Blue Jay. Western Scrub-Jays og Pinyon Jays forekommer ofte i tilstøtende habitater, men mangler Steller's Jays fremtredende topp. Mer



Steller's Jay bor i barskog og blandet skog, men ikke i helt tett skog, og krever åpen plass. Den lever vanligvis i flokker på mer enn 10 individer. Mer

Nordamerikansk rekkevidde Steller's Jay er en slående fugl med dypblå og svart fjærdrakt og en lang, ragget kam. Fronten på kroppen er svart og den bakre er dypblå. Den svarte strekker seg midtveis nedover ryggen og nedover brystet. Den har svak, mørk sperring på vingene. Voksne har blå vertikale 'øyenbryn' over hvert øye. Ungdommen ser ut som den voksne, men har et litt brunere hode og mangler de blå øyenbrynene til den voksne. Mer

Lytt til innspillinger av en Steller's Jay fra Library of Natural Sounds: Steller's Jay kaller Steller's Jay etterligner en Red-tailed Hawk The Steller Mer



The Steller's Jay er en veldig pen fugl som ikke ser ut til å være spesielt sjenert av mennesker. Selv om det er deilig å se på, har det veldig harde, støyende vokaliseringer. Det er provinsfuglen i British Columbia, Canada. Steller's Jays blir ofte sett i Rockie Mountains. Brukes med tillatelse. Leanne Guenther Distribusjon / Sted Generelt: Steller's Jay er medlem av Jays and Crows-familien. Mer

Steller's Jay og Blue Jay er de eneste New World-jays som bruker gjørme i konstruksjonen av reirene sine. Steller's Jays er normalt ikke-trekkende, selv om populasjoner som hekker i høye høyder vanligvis beveger seg til lavere høyder om vinteren. Periodiske forstyrrelser av store flokker (hovedsakelig unge fugler) bringer denne jayen inn i områder og habitater som normalt ikke er okkupert. Steller's Jay viser stor variasjon i utseende i hele sitt utvalg, med noen populasjoner med svarte kamper og rygg, og andre blå. Mer

Steller's Jay forekommer i de samme eviggrønne skogene, men erstattes av forskjellige jay-arter i andre skogtyper. MIGRASJON Noen av Nord-Amerikas hardeste fuglearter, bare Blue Jays og American Crows flyr sørover for å unnslippe vinteren, og til og med disse er korte avstandstrekk begrenset til fugler som hekker i regioner med veldig harde vintre. Mer



Steller's Jay har en tynnere regning og lengre ben enn Blue Jay og har en mye mer uttalt topp. Hodet er svartbrunt med lyseblå striper på pannen. Denne mørke fargen viker fra skuldre og nedre bryst til sølvblå. Primærene og halen er rikblå med mørkere sperring. Mer

Steller's Jay er British Columbia provinsfugl. Det er en stor, slående, lyseblå og svart sangfugl med en mørk topp på hodet. Vingene og halen er lyseblå, og kroppen er litt mørkere. Pannen har generelt hvite og himmelblå striper. Disse fuglene er mellom 30 og 34 cm lange (12 til 13 tommer). Hanner og kvinner ser veldig like ut. Mer

Rovdyr: Rovfugler (ugler og hauker) Steller's Jay på bakken, varsler NPS Alert Stellers Jay General Biology: Denne iøynefallende dristige svart-blå fuglen er vår eneste crested jay i de vestlige statene. Mange besøkende kalte det feilaktig en Blue Jay, en nær fetter, men inntil nylig overlapp ikke områdene deres. Den andre helt blå jayen i vest er Pinyon Jay, som også finnes på Bryce Canyon, men som ikke har et våpen. Mer

Stellers Jay Denne informasjonen ble skannet fra The Birds of British Columbia (Campbell et al.), Bind III, side 194-201. Volum I, II og III fra The Birds of British Columbia kan bestilles elektronisk på: orders@ubcpress.ubc.ca fra UBC Press i Vancouver, British Columbia. Mer

Denne Steller's Jay bor i nærheten av Florissant, Colorado. Den er lyseblå er en sterk kontrast til kamuflasjefargene i den omkringliggende Pike National Forest. Steller's Jays (Cyanocitta stelleri) er ofte referert til som 'leirranere' *, og er en av to arter av crested jays i slekten Cyanocitta, den andre Blue Jay (Cyanocitta cristata), den eneste crested jays i Nord-Amerika. Mer om denne fuglen på Cornell Lab of Ornithology hvor du kan lytte til deres kall her, http: //birds.cornell. Mer

Steller's Jay Steller's Jay er også kjent som den høyeste i sitt slag. Funnet høyt på fjellsidene i vest, lever denne fuglen livet sitt omtrent som sin østlige slektning, Blue Jay. Beskrivelse av fugl - måler 12 til 13 1/2 inches i lengde. Kammen, ryggen og brystet er svarte. Magen, vingene og halen er dypblå. Denne fuglekallen er en høyt Shaack! Shaack! Shaack! Kan også etterligne skrikene fra haukene. Mer

Steller's jay og unger i reiret. Fotoopphavsrett Kim A. Cabrera 2008. Stellers jay som pleier kyllingene sine i reiret. Dette reiret lå på et veldig godt skjult sted under takfoten til en bygning, med planter som vokste rundt det for å skjule. En Steller Mer

Steller's Jay on Branch »Great Egret» Big Gobbler »Turkey Flapping Wings» Four Gobblers »Raven in Flight» Robin »Towhee» Tom Turkey »Spotted Towhee Mer

bilde av en steller's jayAlle som har slått leir i fjellene i California kjenner denne fuglen godt. De samles rundt campingplasser med dristig fanger rester eller lunsj uten tilsyn. Steller's jay er en veldig prangende dypblå med en svart topp. De bruker denne toppen for å kommunisere. Steller's jay er nært beslektet med den østlige Blue Jay. Nisje fylt av Steller's Jay Steller's Jay lever i tett barskog og utnytter menneskelige befolkninger. Mer

Steller's Jay bor i barskog og blandet skog, men ikke i helt tett skog, og krever åpen plass. Den lever vanligvis i flokker på mer enn 10 individer. Maten samles fra både bakken og fra trær: Steller's Jay kosthold består av et bredt utvalg av frø, nøtter, bær og annen frukt. Mange typer virvelløse dyr, egg og ynglinger spises, og eikenøtter og bartrær danner en stift på noen tider av året. Mer

Steller's Jays er, i likhet med andre medlemmer av kråkefamilien, opportunistiske altetende. Denne arten er en viktig aktør i spredning av eikenøtter fra Garry Oak, som den samler opp, og cacher for fremtidig bruk. På våren vil jays bytte på egg og nestlings fra andre fugler. Steller's Jay gir en rekke rasende samtaler og skjeller, og er en dyktig etterligning; det vil ofte ringe til en rødhalehauke når en interloper kommer inn på dens territorium. Mer

* 5 Steller's Jay kan etterligne katter * 6 uidentifiserte fugler Eksterne lenker - Disse nylig tilføyde lenkene fungerer ikke for meg. Kanskje noen kan finne en fungerende erstatning ... Mer

Steller's Jays har et variert kosthold med frø, peanøttsmør, insekter og babyfugler. Vi ser disse jays spise hundrevis av humler hver vår og sommer. De er også kjent for å ødelegge et fuglerede og spise babyfugler. De er spesielt glad i kolibrier. Vi så en Steller's Jay prøve å fange en ung hummer mens hummeren satt i en busk. Mer

Steller's jay er den eneste vestlige jay-arten med en kam. Mer

lokal listserv eller Harry om Steller's Jays du møter hvor som helst i Vesten i vinter. Tilbake til identifikasjonssiden til IdahoBirds. Mer