Ara av kastanjefront

Chestnut-fronted Macaw eller Severe Macaw er en av de største av Mini-Macaws. Den når en størrelse på rundt 45 cm, hvorav halvparten er lengden på halen.





Bilde av Chestnut-fronted Macaw har fått lisens under Creative Commons Attribusjon - Del likt .
Opprinnelig kilde : Eric SavagePermission (Gjenbruk av denne filen) Dette bildet, som opprinnelig ble lagt ut på Flickr.com, ble lastet opp til Commons ved hjelp av Flickr-opplastingsbot den 15. april 2008 (UTC) 15:43 av Snowmanradio (diskusjon). På den datoen ble det lisensiert under lisensen nedenfor. Denne filen er lisensiert under Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic-lisens. Du er fri: å dele - å kopiere, distribuere og overføre arbeidet
Forfatter : Eric SavagePermission (Gjenbruk av denne filen) Dette bildet, som opprinnelig ble lagt ut på Flickr.com, ble lastet opp til Commons ved hjelp av Flickr-opplastingsbot den 15. april 2008 (UTC) 15:43 av Snowmanradio (diskusjon). På den datoen ble det lisensiert under lisensen nedenfor. Denne filen er lisensiert under Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic-lisens. Du er fri: å dele - å kopiere, distribuere og overføre arbeidet

Den kastanjeformede ara er klassifisert som minst bekymret. Kvalifiserer ikke for en kategori med større risiko. Utbredt og rikelig med taxa er inkludert i denne kategorien.

Ara severus (Ara severus) er en av de største av Mini-Macaws. Den når en størrelse på rundt 45 cm, hvorav omtrent halvparten er lengden på halen. De finnes over en stor del av Nord-Sør-Amerika fra Panama sør til Amazonas Brasil og Nord-Bolivia. Levetiden deres er oppført som alt fra 30 til 80 år. Mer

Chestnut-Fronted Macaw → Chestnut-fronted Macaw - Fjern feil bokstav Zwack1776 23:23, 17 mars 2006 (UTC) 'Nippy' eller 'nebbete' - Artikkelen virker litt negativ når det gjelder begrepet 'nebbete'. Mer



Chestnut-Fronted Macaws er åtte og en halv til ni og en halv inches. Når du setter opp par, må alvorlige araer kjønnes ved hjelp av DNA eller kirurgiske metoder. Umodne Alvorlige araer har svarte fargede bånd på pannen, ettersom kastanjefargen utvikler seg med modenhet, og du kan bruke denne indikatoren til å bestemme fuglens avlsevne. Alvorlige araer er hjemmehørende i Nord-Venezuela opp gjennom Guyanas og sør til nordøst-Brasil. Mer

Ara severa (Ara severa) er en av de største av araene. Denne araen finnes over en stor del av Nord-Sør-Amerika fra Panama sør til Brasil. Levetiden deres er oppført som alt fra 30 til 80 år. Beskrivelse: Størrelse: Den når en lengde på ca. 18 til 19 tommer (~ 45 til 49 centimeter) hvorav omtrent halvparten er lengden på halen. Mer

Kastanjefront ara finnes i regioner som løper fra østlige Panama i Mellom-Amerika sør så langt som Bolivia og Brasil, og unngår hjertet av Amazonasbassenget. De bor i skogkledde områder så vel som i savanner. Dette er en av de største mini-araene, og når størrelser opp til 45 cm (18 tommer). Den hekker i hulrom med døde palmer. Ovenstående bilde ble tatt i Zoo of Lansing, Michigan, i august 2003. Mer